Fëmijët në makinë, ekspertët e ISHP-së rekomandojnë kujdes

TIRANË, 14 dhjetor/ATSH/ Mungesa e rripit të sigurisë gjatë qarkullimit me makinë përbën rrezik për jetën dhe është model i keq për fëmijët tuaj. Ekspertët e Institutit të Shëndetit Publik thonë se fëmijët duhen edukuar me rregullat e qarkullimit...

Fëmijët në makinë, ekspertët e ISHP-së rekomandojnë kujdes

TIRANË, 14 dhjetor/ATSH/ Mungesa e rripit të sigurisë gjatë qarkullimit me makinë përbën rrezik për jetën dhe është model i keq për fëmijët tuaj. Ekspertët e Institutit të Shëndetit Publik thonë se fëmijët duhen edukuar me rregullat e qarkullimit rrugor. “Edukojini fëmijët që të respektojnë rregullat e qarkullimit rrugor. Vendosini fëmijët në ndenjësen e pasme, […]

The post Fëmijët në makinë, ekspertët e ISHP-së rekomandojnë kujdes appeared first on Agjencia Telegrafike Shqiptare.