Kujdesi për lëkurën gjatë stinës së ftohtë

TIRANË, 15 shkurt/ATSH/ Në stinën e dimrit kur temperaturat janë më të ulëta, kujdesi ndaj lëkurës është më i lartë. Lëkura ndryshe nga pjesët e tjera të organizmit, është më e ndjeshme ndaj të ftohtit, pasi ka kontaktin e parë me temperaturat...

Kujdesi për lëkurën gjatë stinës së ftohtë

TIRANË, 15 shkurt/ATSH/ Në stinën e dimrit kur temperaturat janë më të ulëta, kujdesi ndaj lëkurës është më i lartë. Lëkura ndryshe nga pjesët e tjera të organizmit, është më e ndjeshme ndaj të ftohtit, pasi ka kontaktin e parë me temperaturat e ulëta. Tharja e lëkurës, skuqja dhe acarimi janë problemet e dukshme që […]

The post Kujdesi për lëkurën gjatë stinës së ftohtë appeared first on Agjencia Telegrafike Shqiptare.