Lufta për vaksinat/ BE dhe Britania e Madhe përplasen ashpër për AstraZenecan

Ajo ç’ka po ndodh mes BE-së dhe Britanisë për vaksinat e AstraZemecas është një nacionalizëm i pastër vaksinash, ku programet respektive të vaksinimit të popullsive të tyre, duket se qëndron në themel të kësaj lufte të pashembullt.

Lufta për vaksinat/ BE dhe Britania e Madhe përplasen ashpër për AstraZenecan
Ajo ç’ka po ndodh mes BE-së dhe Britanisë për vaksinat e AstraZemecas është një nacionalizëm i pastër vaksinash, ku programet respektive të vaksinimit të popullsive të tyre, duket se qëndron në themel të kësaj lufte të pashembullt.