Ndryshimi i orës, të dielën e fundit të tetorit

TIRANË, 12 tetor /ATSH/ – Akrepat do të kthehen përsëri një orë prapa. Në natën ndërmjet të shtunës dhe të dielës fillon periudha e ndryshimit të orës, duke lëvizur akrepat prapa me një orë. Siç ka ndodhur çdo vit, në fundjavën e fundit...

Ndryshimi i orës, të dielën e fundit të tetorit

TIRANË, 12 tetor /ATSH/ – Akrepat do të kthehen përsëri një orë prapa. Në natën ndërmjet të shtunës dhe të dielës fillon periudha e ndryshimit të orës, duke lëvizur akrepat prapa me një orë. Siç ka ndodhur çdo vit, në fundjavën e fundit të tetorit do të përfundojë ora verore, akrepat e së cilës do […]

The post Ndryshimi i orës, të dielën e fundit të tetorit appeared first on Agjencia Telegrafike Shqiptare.