Presidenti Putin sfidon Biden në debat

"Dua të ftoj presidentin Biden të vazhdojmë diskutimet tona, por me kusht që ta bëjmë atë në mënyrë të drejtpërdrejtë, siç thonë ata, online. Por, pa asnjë vonesë dhe drejtpërdrejtë në një diskutim të hapur", tha Putin

Presidenti Putin sfidon Biden në debat
"Dua të ftoj presidentin Biden të vazhdojmë diskutimet tona, por me kusht që ta bëjmë atë në mënyrë të drejtpërdrejtë, siç thonë ata, online. Por, pa asnjë vonesë dhe drejtpërdrejtë në një diskutim të hapur", tha Putin