Ulja e karbonit në qytetet me destinacion krocierat, promovohet projekti në Durrës

TIRANË, 23 tetor/ATSH/ Lundrimi me kroçera në Portin e Durrësit pritet të ketë një rritje të madhe në vitet e ardhshme duke i bërë destinacionet e afërta turistike më të frekuentuara. Kjo do të sjellë një impakt pozitiv për sa i përket zhvillimit...

Ulja e karbonit në qytetet me destinacion krocierat, promovohet projekti në Durrës

TIRANË, 23 tetor/ATSH/ Lundrimi me kroçera në Portin e Durrësit pritet të ketë një rritje të madhe në vitet e ardhshme duke i bërë destinacionet e afërta turistike më të frekuentuara. Kjo do të sjellë një impakt pozitiv për sa i përket zhvillimit ekonomik dhe turistik, por i ballafaqon qytetet si Durrësi edhe me nevojën […]

The post Ulja e karbonit në qytetet me destinacion krocierat, promovohet projekti në Durrës appeared first on Agjencia Telegrafike Shqiptare.