Veliaj sulmon PD dhe LSI/ Kreu i bashkisë: Basha komandohet nga të tjerët, e tërheq për hunde kunati

Drejtuesi politik i PS në Tiranë, gjatë një takimi me të rinj të Njësisë 4 në kryeqytet, tha se Partia Socialiste ushqen ambicie për kushte dhe shërbime dinjitoze për qytetarët, ndryshe nga parti të tjera që synojnë t’i joshin të rinjtë me...

Veliaj sulmon PD dhe LSI/ Kreu i bashkisë: Basha komandohet nga të tjerët, e tërheq për hunde kunati
Drejtuesi politik i PS në Tiranë, gjatë një takimi me të rinj të Njësisë 4 në kryeqytet, tha se Partia Socialiste ushqen ambicie për kushte dhe shërbime dinjitoze për qytetarët, ndryshe nga parti të tjera që synojnë t’i joshin të rinjtë me një filxhan kafe, apo një birrë në Jalë.