Video/ Balla te zyrat e PD: Shqipëria fiton, por vetëm me Edi Ramën

Numri dy i PS, Taulant Balla vazhdon takimet me qytetarët , ku së fundmi ka takuar disa përfaqësues të komunitetit rom, që ndodheshin pranë zyrave të PD siç duket dhe në video.

Video/ Balla te zyrat e PD: Shqipëria fiton, por vetëm me Edi Ramën
Numri dy i PS, Taulant Balla vazhdon takimet me qytetarët , ku së fundmi ka takuar disa përfaqësues të komunitetit rom, që ndodheshin pranë zyrave të PD siç duket dhe në video.