WhatsApp prezanton ngjitëset kushtuar vaksinave

ROMË, 7 prill /ATSH-ANSA/ – Një moment historik i arritur, më në fund të përqafuar më shumë se një vit pas fillimit të pandemisë, një mburojë që mbron, këto janë disa nga imazhet e “Vaksina për të Gjithë”, një paketë e re...

WhatsApp prezanton ngjitëset kushtuar vaksinave

ROMË, 7 prill /ATSH-ANSA/ – Një moment historik i arritur, më në fund të përqafuar më shumë se një vit pas fillimit të pandemisë, një mburojë që mbron, këto janë disa nga imazhet e “Vaksina për të Gjithë”, një paketë e re ngjitësesh për IOS dhe Android që Whatsapp ka krijuar në bashkëpunim me Organizatën […]

The post WhatsApp prezanton ngjitëset kushtuar vaksinave appeared first on Agjencia Telegrafike Shqiptare.